ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra este multidisciplinara pentru ca abordam situatiile in mod integrat, atat din punct de vedere al achizitiilor publice cat si din punct de vedere juridic, economic, al specialistilor in inginerie etc.

Am castigat o experienta de peste 20 de ani in cadrul Autoritatilor Contractante si provenim din diverse institutii de aplicare a legii din cadrul Statului Roman. Legalitatea, seriozitatea, punctualitatea sunt definitorii pentru noi in relatia cu partenerii nostri.

Pe langa echipa de baza avem numerosi colaboratori cu care lucram pentru a ne atinge obiectivul si anume acela de a oferi calitate si stabilitate.

unnamed
Ceo & Jurist

Valeriu Mihai

Cu o experienta de 30 de ani in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, expert in domeniul managementului de securitate, a ocupat diverse functii printre care si aceea de sef unitate la nivel de Directie Generala in cadrul Aparatului Central avand calitate de ordonator de credite si functia de demnitate publica la nivel de Subsecretar de Stat la Departamentul de Ordine si Siguranta Publica.

florina bogdan
economist

Florina Bogdan

Director Departament Achizitii Publice  si coordonator al acestui domeniu in cadrul firmei noastre. Cu o experienta impresionanta de peste 20 de ani in domeniu, a desfasurat toate tipurile de achizitii publice in cadrul Ministerului Afacerilor Interne. 

A gestionat personal contracte si proceduri cu valori de milioane de euro, a coordonat in calitate de sef Serviciu Achizitii Publice activitatea de management a achizitiilor publice la nivelul Autoritatii Contractante, expertiza sa in domeniu fiind un bun fara de pret in cadrul firmei noastre. Daca o problema are chiar si o singura solutie, sigur o va gasi!

mihaela ilie
Avocat

Mihaela Ilie

Avocat in cadrul Baroului București, cu o experiență de peste 18 ani in domeniul dreptului civil,  dreptului penal, dreptului muncii și  al contenciosului administrativ. 

Avocat pledant, a reprezentat cu succes in instanta diverse societati comerciale sau persoane fizice, atat pentru conflicte comerciale sau conflicte de munca, cat si pentru negocieri privind contractele colective de munca.